Privacy

Alle informatie op deze site, in welke vorm ook, is eigendom van de Vrije Centrumschool Zwevegem. Niets mag worden gebruikt, voor welk doel ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de school.

zondag 1 oktober 2023

Thema: de kleur van emoties!

 Hallo allemaal,

De afgelopen 2 weken hebben we ons op allerlei verschillende manieren verdiept in alle kleuren van de regenboog, namelijk door middel van ons klasthema: de kleur van emoties! 

Elke dag stond er in onze klas een specifiek kleurtje centraal om alles over te ontdekken/leren, we hebben een kalender gemaakt zodat mijn lieve klasvriendjes thuis verder de dagen van de week & kleuren kunnen inoefenen. 

In heel veel hoekjes van onze klas was er tijdens ons thema een groot aanbod kleurrijk materiaal terug te vinden om volop mee te gaan spelen, experimenteren en nog zoveel meer,... 

Er werd ook opnieuw door iedereen heel hard en flink gewerkt... Alle lieve vriendjes van onze klas hebben helemaal zelfstandig een kleurenmonster gevoelensboekje gemaakt waarbij onze keuze viel bij het idee om hen kennis te laten maken met heel wat verschillende soorten knutsel en verftechnieken!

Tijdens dit klasthema stond het prentenboek van het kleurenmonster, de specifieke kleuren en hun bijhorende gevoelens centraal! 


 Klik hier & geniet van onze kleurrijke klasmagie!


Kleurrijke groetjes,

Meester Jari




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.